Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Prefabrik evler konforlu ve rahat yaşam alanı sunan özellikleriyle beklentileri karşılar. Buna ek olarak prefabrik evlerin özellikleri kısaca şöyledir:

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri arasında fashionable tasarımlarla birlikte klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri de bulacaksınız.

Aynı zamanda prefabrik ev 3 1 fiyatları dubleks ya da tek katlı olmasına göre de fiyatlandırılır. Malzeme fiyatlarındaki artışlar aynı oranda ev fiyatlarına etki eder.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Arsanızda inşa edilen prefabrik hazır evler zamanla değer kazanır ve daha yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 prefabrik ev modelleri m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Uzun yıllara dayanan Villa Yapı güvencesi ve deneyimiyle ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak seçilen en kaliteli malzemelerin kullanıldığı prefabrik evler uygun maliyet avantajı müşterilere sunuluyor; onlar için güvenli ve konforlu yaşam alanları inşa ediliyor.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Modern-day bir görünüme ve nominal bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin lawnımına koşuyor.

Report this wiki page